P.I. Santa Maria d'Artés

Polígon Industrial Santa Maria d'Artés

Diversificar l’economia tot potenciant l’activitat industrial, de retruc, facilitar el creixement urbanístic del poble. Aquesta era la voluntat dels impulsors del polígon industrial Santa Maria d’Artés. Es va materialitzar l’any 1973, el 1991 es va ampliar i successivament s’hi ha anat fent reformes i millores en les telecomunicacions, la mobilitat, els serveis i la seguretat.

 Avui Artés és un municipi amb una economia ben diversificada i amb un sector industrial ben viu i dinàmic agrupat a l’entorn del polígon. Les darreres obres han permès dignificar-ne l’entrada, fer-hi més segura la mobilitat i instal·lar-hi càmeres de videovigilància. Ubicat en un entorn únic envoltat de camps de conreu i a pocs minuts de l’eix transversal i de l’eix del Llobregat, Artés compta avui amb un espai industrial al servei de les empreses que hi són des del primer dia, les que arriben buscant un entorn tranquil i amb tots els serveis -inclosa fibra òptica-, i aquelles que busquin sòl industrial per ubicar-s’hi. L’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris del Polígon d’Artés (AEPA) mantenen una relació constant per tal de fer créixer i vetllar pel bon funcionament dels múltiples serveis i infraestructures que els darrers anys han anat posant al dia l’històric polígon.

(imatge cedida per tecdrone).

 

Poligon industrial Santa Maria d’Artés

Àrea de Promoció Econòmica Ajuntament d’Artés

promoeco.artes@artes.cat

93 830 50 01 ext.6

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges