Com arribar a Artés

El municipi d'Artés està situat a l'extrem oriental de la plana del Bages, entre les conques de la riera Gavarresa i del seu afluent, la riera Malrubí. El terme municipal una superficie força reduïda, de tan sols 17,92 km2, que representa un 1,38% de la comarca i un 0,04% del total de Catalunya.

Els pobles veïns d'Artés són Sallent, Avinyó, Calders i Navarcles. El municipi quatre vies locals que el comuniquen amb els pobles del voltant i les principals vies de comunicació a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Amb l'obertura de l'Eix transversal, la millora de l'Eix del Llobregat i la creació de la nova ronda d'accés al polígon, el municipi ha vist millorar de manera important les seves comunicacions amb l'exterior, afavorint el desenvolupament econòmic, social i cultural del poble.

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges