Actes 8 de març

divendres 8 març, 09:00 a 23:00

Vaga feminista 8 de març

L'Associació de dones d'Artés "Les Teixidores" organitza enguany els actes del 8 de març que s'emmarquen dins de la jornada de vaga feminista.

La jornada reivindica l'existència d'encara avui en dia d'una escletxa salarial existent entre homes i dones, també vol denunciar la feminització de la pobresa, el fet que les feines més mal regulades i remunerades recaiguin en les dones i la doble jornada laboral –entre la feina fora de casa i la de casa– que moltes es veurn obligades a fer. Més enllà de les reivindicacions laborals, enguany la vaga també servirà per a denunciar la violència masclista, i més després que el moviment feminista s’hagi organitzat per combatre els intents de derogar la llei de violència de gènere.

Els actes s'iniciaran de bon matí, a les 9:00h amb la pintada d'un mural davant del Parc de Can Cruselles i finalizaran a les 21:00h amb un sopar a Cal Sitges.

Horaris dels actes al cartell adjunt.

 

Organitza: Les Teixidoes

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges