CARNESTOLTES 2020

Altres

dissabte 7 març (tot el dia)

El 7 de març celebrarem el Carnestoltes a Artés.

Enguany el programa presenta un seguit d'actes ben variats i pensats per a què tots els públics puguin gaudir d'una festa popular i de carrer. 

La festa començarà a les 17h  amb la concentració de les comparses per fer el repartiment d'acreditacions, instruccions i berenar pels inscrits.

Recordeu que per fer-ho cal que ompliu el formulari que trobareu a http://participa.artes.cat/activitats/carnestoltes/rua-de-tarda-i-sopar

A les 18h començarà la Rua de difresses infantil, familiar i jove pels carrers del poble i a les 19h seguirem la festa a la Sala Dos de Gener amb la desfilada de comparses i repartiment de premis i obsequis.

Finalitzada la rua de la tarda, a les 21h Sopar Popular ( 8€ menú adults/ 6€ menú  infants fins a 14 anys) amb un menú que consisteix en amanides, botifarra i mongetes, postres, pa, vi i aigua (recordeu comunicar si algú de la vostra comparsa té alguna intolerància o dieta especial - celíacs, al·lèrgies, etc); i en acabar el sopar amb la Festa Remember reviurem els grans èxits dels anys 70, 80 i 90.

A les 23h el 1r Concurs de Disfresses i la Rua Nocturna i a les 12h de la nit, gaudirem de la Nit de Carnestoltes amb les actuacions de DJ ARZZET i DJ ADRIÀ ORTEGA.

Per poder participar al 1r Concurs de Disfresses i la Rua Nocturna cal que ompliu el formulari que trobareu a http://participa.artes.cat/activitats/carnestoltes/rua-nocturna-i-concurs

RECORDEU!

  • Els tiquets pel sopar els podreu adquirir a partir del 20 de febrer al Kanal de 9h a 14h i de 17h a 20h.

  • El 1r Concurs de Disfresses i Rua Nocturna és per majors de 15 anys. 

  • La Nit de Carnestoltes és per majors de 16 anys, tal i com estableix l'art. 53 del Decret 112/2010, de 31 d'agost, pel que s'aprova el Reglament d'Espectacles públics i activitats recreatives. 

  • Cal que tothom s'identifiqui amb el dni original a la Rua Nocturna i a l'entrada de Cal Sitges 

Us podeu descarregar les Bases de la Rua de disfresses de la tarda i del 1r Concurs de Disfresses i Rua Nocturna. 

El límit per a les inscripcions de grups, comparses i carrosses és el diumenge 1 de març a les 12h de la nit

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges