(DE)CONSTRUIR ESTEREOTIPS: "PARTY ANTI-ROLS" (Taller online)

Taller

dijous 19 novembre, 17:00

Inscriu-te al TALLER ONLINE PARTICIPATIU SOBRE ELS ROLS I ESTEREOTIPS DE GÈNERE I ELS MITES DE L’AMOR ROMÀNTIC del proper dijous dia 19 de novembre a les 17h. Participa d'una sessió divertida en que, a través de joc, discutirem i aprendrem sobre les representacions del que és ser dona i home en la nostra societat.

A càrrec de l’entitat La Sal.

Et pots inscriure a través del següent enllaç.

Ah! I és important que tingueu en compte que per participar al taller es necessiten dos dispositius amb connexió Internet, preferiblement un ordinador amb micròfon i càmera per veure la presentació i un telèfon mòbil per utilitzar a mode de mando. Si no es tenen dos dispositius no es pot participar a la dinàmica. 

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges