I CONCURS DE CARTELLS DEL JULIOL JOVE 2020

Concurs

dijous 9 abril (tot el dia) a divendres 8 maig (tot el dia)

S'OBRE EL 1r CONCURS DE CARTELLS DEL JULIOL JOVE 2020!!

Si tens entre 12 i 29 anys i t'agrada el disseny, no et perdis aquest concurs!

Per primer any, s'obre el Concurs de Cartells del Juliol Jove 2020 perquè des de l'Àrea de Joventut volem animar a participar a els i les joves artistes d'Artés en el disseny del cartell del Juliol Jove d'Artés. 

Qui hi pot participar?

Per participar heu de tenir entre 12 i 29 anys i ser del municipi d'Artés. Llegiu amb atenció les bases del concurs, segons les quals:

  • Cal que envieu el disseny del cartell al correu elkanalartes@gmail.com. Ho podeu fer fins el 3 de maig de 2020 a les 23.59h. Alerta! No s'acceptaran propostes un cop finalitzat aquest termini i no s'acceptaran aquelles obres que puguin ofendre o ferir els sentiments o creences de tercers. 
  • En el mateix correu haureu d'incloure: pseudònim, edat i correu electrònic de contacte de l'autor/a de l'obra (en el supòsit que l'autor/a sigui menor de 18 anys, el correu electrònic que s'haurà de facilitar serà del pare o mare o tutor legal). 

Quins criteris han de complir els dissenys?

Les propostes que presenteu han d'ajudar a difondre el Juliol Jove 2020 d'enguany. 

Podeu crear dissenys de temàtica lliure amb qualsevol estil o tècnica que permeti la seva reproducció i impressió a quatre colors. No oblideu que el format del cartell ha de ser DIN-3 i ho podeu presentar en PDF, JPEG o PNG, a baixa resolució. 

Es valorarà especialment que les vostres creacions artístiques facin ús de motius o imatges que puguin associar-se al Juliol Jove d'Artés, i que tingui present la perspectiva de gènere i diversitat social i cultural. També es tindrà en compte l'originalitat, la creativitat i la qualitat de la proposta. 

Quins premis estan en joc?

El cartell triat guanyarà dues entrades per una sortida del Juliol Jove d'enguany (valorades en un total de 50€) i una samarreta del Juliol Jove.

Si degut a la situació que ens trobem, no es poguessin realitzar les sortides, el premi se substituirà per una capsa regal "fent país". 

Una selecció de les propostes presentades a concurs, a més, s'exhibirà al Casal de Joves El Kanal. 

Com s'escollira al guanyador/a?

  • El 5 de maig, a les 12h, es publicaran totes les imatges presentades a concurs a Instagram amb nom de perfil: elkanal_artes.
  • Les votacions seran populars i es realitzaran a través de la xarxa social Instagram, a través del perfil elkanal_artes, i a cada cartell se li atribuirà una icona. Per a votar, cadascú haurem de comentar la icona que identifica el cartell que més li agrada. 
  • El període de votació serà: des del moment de la publicació dels cartells i fins el 7 de maig a les 23.59h
  • El 8 de maig, a les 10h, es realitzarà el recompte de comentaris i captures de pantalla. 
  • El cartell que obtingui més "comentaris" serà la imatge guanyadora del Juliol Jove d'Artés 2020

Quan sabrem qui és el cartell guanyador?

El veredicte es farà public a través de la xarxa social Instagram el dia 8 de maig a les 17h. 

Per a més informació

Davant de qualsevol dubte o comentari, no deixeu d'escriure a l'organització a elkanalartes@gmail.com

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges