Jornada Viabilitat de plantació de vinya ecològica al Bages

dijous 25 abril, 09:45 a 13:30

Jornada Viabilitat de plantació de vinya ecològica al Bages
 

Jornada adreçada a gestors d’explotacions agràries que es plantegin la vinya com un element de diversificació de la seva renda i temporalitzar les feines al llarg de l’any.

Es farà balanç de la situació de la vinya al Bages, una Denominació d’Origen deficitària en la producció de raïm.  Es presentarà el marc legal de la plantació i com gestionar-lo, es parlarà dels costos i la viabilitat de la plantació, així com de les diferents ajudes vigents pel sector, com ara les de compres conjuntes de màquinària específica.

 

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament omplint el formulari del següent enllaç https://goo.gl/VLQ2AKo contactant amb l’Escola Agrària de Manresa (Tel.: 93 874 90 60 – A/e: ccagraria.manresa@gencat.cat).

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt’

Us podeu descarregar el programa sencer en l'arxiu adjunt.

 

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges