JULIOL JOVE ARTÉS 2020

Altres

dimarts 14 juliol (tot el dia) a divendres 31 juliol (tot el dia)

Tot i la situació actual de COVID-19 aquest any el JULIOL JOVE ES QUEDA!

Les pròximes setmanes estan plenes d'activitats, tallers i sortides per tots els gustos perquè els i les joves d'Artés gaudeixin de l'estiu com mai.

Enguany hem hagut de repensar el format del Juliol Jove i totes les activitats estan organitzades regint-nos per la normativa de mesures de protecció i seguretat d'actes culturals i del lleure amb l'objectiu de crear espais segurs i poder gaudir de l'estiu plegats.

Per tot això, és obligatori inscriure's a les activitats que es vulguin participar i portar el dia de la mateixa una declaració responsable degudament omplerta. Amb la col·laboració de totes i tots aconseguirem poder realitzar el Juliol Jove un any més i crear espais segurs del COVID-19.

Volem donar les gràcies des d'aquí a totes aquelles persones que ens ajuden perquè el Juliol Jove sigui possible, així com a tots i totes a les que hi participeu i aconseguiu que sigui un estiu ple de diversió, alegria i entreteniment.

I sobretot estigueu atents a les xarxes de El Kanal de totes les activitats i novetats que puguin haver. Ens podeu trobar al nostre Instragram @elkanal_artes; a Twitter @El_Kanal_Artes; Facebook i al nostre canal de Youtube.

Per a més informació i inscripcions o ho podeu fer a través de la pàgina web del Kanal: https://elkanalartes.wixsite.com/elkanalartes

BON ESTIU I ENS VEIEM AVIAT!!

Org. Ajuntament d'Artés

Col·labora: Diputació de Barcelona

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges