KANAL PER MARES I PARES: NOÈ HAC

Xerrada

dimarts 10 desembre, 19:00

NOÈ HAC
Cia Tedebat
 
"En Noè ha començat a documentar la seva vida amb un diari virtual. Cada dia es grava per deixar constància dels canvis que pateix durant el tortuós camí de l’adolescència a l’edat adulta. Gràcies a aquest document únic serem testimonis de què el preocupa, què l’incomoda o què li agrada. A partir d’un fet violent, en Noè es veurà expulsat uns dies de l’institut i, de forma inevitable, veurà com tot al seu voltant es va descontrolant ràpidament. El fet de tancar-se en banda, sense voler ajut de ningú, el convertiran en un noi conflictiu i ple de complexes."
 
INCOMPRENSIÓ, INADAPTACIÓ D'ALGUNS JOVES, LES RELACIONS AMB L'ESCOLA I LA FAMÍLIA, TRASTORNS DE CONDUCTA, GESTIÓ DE LES EMOCIONS, ENTRE ALTRES, SÓN TEMES QUE AL FINAL DE L'OBRA PODREM DEBATRE I COMPARTIR!
 
GRATUÏT- PLACES LIMITADES
 
Org. Ajuntament d'Artés i AMPA INS Miquel Bosch i Jover
 
Amb el suport de la Diputació de Barcelona
 
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges