PLA LOCAL DE JOVENTUT: FÒRUM JOVE

Altres

divendres 16 novembre, 19:00

On?  

Des del Servei de Joventut de l’Ajuntament d’Artés estem treballant en l’elaboració del Pla Local de Joventut d’Artés amb vigència pel període 2019-2022.

Aquest Pla Local de Joventut vol esdevenir l’eina de referència pel que fa a la gestió i execució de les polítiques de joventut al nostre poble. De fet, considerem que el principal objectiu d’aquest ha de ser vetllar per la qualitat de vida dels/les joves d’Artés i per la igualtat d’oportunitats entre aquests i aquestes, juntament amb l’impuls dels seu progrés econòmic i social mitjançant la facilitació de la seva emancipació i el foment de la participació.

L’elaboració del Pla Local de Joventut s’ha realitzat a través d’una diagnosi que consta de dues fases, d’una banda, l’anàlisi sociodemogràfica de la joventut d’Artés i l’avaluació de les polítiques realitzades fins al moment, i d’altra banda, les taules de reflexió amb entitats i els i les joves per conèixer de primera mà les seves necessitats.

Actualment, estem treballant la fase propositiva del pla. És per aquesta raó que hem endegat un procés participatiu que ha començat amb una Enquesta Jove, amb la que es pretén complementar la diagnosi de la nostra realitat reflectint les necessitats dels i de les joves d'Artés, a la vegada, que ens doni a conèixer quines són les línies estratègiques i mesures que consideren els i les joves artesencs/ques que s’han de treballar des de joventut. Podeu accedir a l’enquesta jove a través del link https://elkanalartes.limequery.com/159156?lang=ca  fins el pròxim 11 de novembre.

Per a definir i prioritzar les línies de treball del futur Pla, participant en el disseny del Pla Jove d'Artés 2019/ 22, s'ha organitzat un FÒRUM JOVE, el proper dia 16 de novembre, a les 19h, al Kanal.

VINE I PARTICIPA! DIGUES LA TEVA!!!

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges