Xerrada "Viatjar per córrer" a càrrec d'Arcadi Alibés

Fira

divendres 1 abril, 20:30

L’Arcadi parlarà de la seva passió per córrer maratons, que l’ha portat a viatjar per tot el món per combinar turisme i esport.

També parlarà de les diferents maneres de viure l’esport, des d’un vessant professional, que surt constantment als mitjans de comunicació, fins a l’esport popular que practiquen milers de persones amb la intenció de passar-ho bé i trobar-se millor.

Arcadi Alibés Riera

Va néixer el 1959 a l’Ametlla de Merola, una petita colònia industrial del Baix Berguedà, i actualment viu a cavall de Sallent i de Sant Just Desvern. Treballa des del 1984 a Televisió de Catalunya i des de fa uns anys bàsicament se’l pot veure al canal de notícies 3/24.

Treballa des del 1978 de periodista i la seva gran passió és la de córrer, sobretot maratons. Va fer la primera el 1983 a Nova York, i el 2010 va disputar a Barcelona la seva marató número 100. Ha publicat tres llibres: “Córrer per ser feliç” (Ara Llibres 2010), “Les Petjades dels Herois” (Ara Llibres 2012), traduïda al castellà amb el nom de “La huella de los héroes” (Córner 2012), i “100 motius per córrer” (Cossetània 2014).

Relacionats: 
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges