1a trobada de Consell d'Infants del Bages ( Curs 2018/19)

PRIMERA TROBADA DE CONSELLS D’INFANTS DEL BAGES D’AQUEST CURS 2018-2019

Uns 150 infants de 12 pobles del Bages (Artés, Balsareny, Callús, Castellnou de Bages, El Pont de Vilomara, Manresa, Navàs, Sallent, Sant Fruitós del Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor i Súria) i que són els representants dels Consells d’Infants del seu municipi, es van reunir el passat 12 de desembre al Palau Firal de Manresa per treballar conjuntament a nivell comarcal.

Entre els infants, hi havia els nou nens i nenes que enguany formen part del Consell d’Infants d’Artés.

La presentació de la trobada va anar a càrrec del conseller d’Educació del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernández, el qual va donar l’encàrrec del treball a realitzar per aquest curs escolar 2018-2019. Donada la necessitat de promoure la cohesió social, la temàtica escollida enguany és la convivència.

En aquesta primera sessió, es van realitzar diverses dinàmiques que van facilitar els infants la interacció i la coneixença entre ells.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges