3a Edició del projecte de microcrèdits

L'Ajuntament d'Artés inicia la 3a edició del projecte de microcrèdits amb un pressupost de 20.000€

Com ja vam anunciar, s'ha iniciar el període per a poder sol·licitar un microcrèdit amb la idea de millorar el món empresarial local i la seva consolidació. El termini finalitzarà el 9 de maig.

Com en l'edició anterior, es mantenen les dues línies de microcrèdit, la línia A per a nous projectes i amb un import màxim per microcrèdit de 5.000 euros, i la línia B, per a negocis en funcionament amb un import màxim per microcrèdit de 10.000 euros.

Els microcrèdits formen part del conjunt de serveis que s'ofereixen des de l'OMPLE, Oficina Municipal per a la Projecció Laboral i l'Emprenedoria. Per disposar de més informació, es facilita aquesta adreça electrònica de contacte: promoeco.artes@artes.cat

Us podeu descarregar les bases en l'enllaç de la part inferior d'aquesta notícia.

Contingut relacionat: 
AdjuntMida
PDF icon Bases microcrèdits 19.pdf306.61 KB
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges