ACOMPANYAMENT AL COMERÇ LOCAL D'ARTÉS

Com sabeu, l’Ajuntament d’Artés i la Diputació de Barcelona treballen un programa d’acompanyament al comerç local d’Artés, que compta amb el guiatge d’en Xavier Borràs, expert en comunicació personal, plans d’automotivació, connexió i comunicació emocional i en la creació de marca i producte. Dimecres vinent, dia 16 de setembre, en tenim una pròxima sessió oberta on tots i totes sou convidats/es a participar-hi.

Aquesta pròxima sessió tractarà la col·lectivitat, la creació d’una marca i proposarà accions concretes per aplicar al vostre comerç. Mantenim hora (1/4 de 4 de la tarda) i format (haurà de ser en línia a causa de les actuals restriccions pel risc de propagació del COVID, que no permet reunions presencials de més de deu persones.

Adjuntem el cartell i recordem que la setmana que ve hi haurà, d’aquesta manera, dues sessions. La del dimecres serà ja la darrera de l’acompanyament d’en Xavier Borràs, que tancarà aquest programa impulsat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Artés.

Us animem a participar-hi!

SESSIONS EN LÍNIA ACOMPANYAMENT XAVIER BORRÀS

Dilluns, 21 de setembre – ¼ de 4 de la tarda

Dimecres, 23 de setembre – ¼ de 4 de la tarda

Per participar-hi cal inscripció prèvia enviant un correu a aquesta mateixa adreça de correu electrònic o bé a promoeco.artes@artes.cat Mitja hora abans de l’inici de la sessió, rebreu enllaç per connectar-vos-hi

Per qualsevol dubte o suggeriment restem a la vostra disposició

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges