Ampliació de la vorera del Carrer Enric Guadayol

Dins el seguit de mesures de millora previstes pel carrer Enric Guadayol, primerament s’ha arreglat la connexió de clavegueram amb el col•lector del Passeig Diagonal, on es donaven problemes d’humitats.
Per completar aquesta actuació, en unes setmanes, es realitzarà una actuació a tot el tram de claveguera del carrer, des del Diagonal, fins al carrer Barcelona. Us n’informarem més concretament els propers dies.
També s’ampliarà la vorera de la dreta, en el sentit de la marxa, fins a 2 metres (actualment és de 80-90 cm). L’objectiu principal és millorar la mobilitat del carrer, al ser zona escolar, on els infants van a l’escola Dr. Ferrer cada dia.
L’altra vorera ja fa poc més d’1 metre, per tant es deixarà igual. Hi haurà una zona d’aparcament en fila a la banda esquerra, que ocupa uns 2 metres de la calçada, i tot i eixamplar la vorera dreta, encara quedaran 3’9 metres de vial perquè circulin els vehicles.
Esperem que aquesta mesura aporti comoditat i seguretat a les persones que passin caminant per aquest carrer.

Àrea de Territori i Sostenibilitat
Ajuntament d’Artés
eforcada@artes.cat
ovilarasau@artes.cat

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges