Aquest diumenge, ampliació de la jornada de voluntariat del 12O

Aquest passat dilluns 12 d’octubre, es va realitzar una jornada de voluntariat a Artés, de temàtica social, mediambiental i de memòria històrica.
Varies desenes de persones van participar activament fent tria de taps solidaris, fent el trasllat de material de l’esplai el CEP, restaurant una barraca de pedra seca, o buscant i arranjant un pou de glaç a la vora de la riera Malrubí.
Tot i que la matinada va ser ben fructífera, va quedar feina per fer a la barraca i al pou de glaç.
Per tothom qui vulgui donar un cop de mà final, s’ha quedat de nou aquest diumenge 18 d’octubre, a les 9h del matí, davant la Cruïlla d’entitats.
Des de l’ajuntament d’Artés agraïm l’esforç de tots/es els/les voluntaris/es, i a les entitats organitzadores: Artés per la Independència, Taps solidaris, l’Esplai el Cep i el Museu d’Història d’Artés.

Regidoria de Participació
Ajuntament d’Artés
eclotet@artes.cat

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges