ARTÉS POBLE CARDIOPROTEGIT

Amb l’objectiu de vetllar per la salut dels vilatans i vilatanes en casos d’emergència i facilitar la intervenció en els casos d’aturada cardíaca,  Artés disposa d’una xarxa de 5 desfibril·ladors automàtics.

L’any 2016 s’instal·laven a la nostra població tres desfibril·ladors automàtics ubicats a la plaça del pavelló, a l’entrada del Parc de Can Cruselles i a la zona de la piscina de Vista Pirineu.  Actualment, ja són 5 els desfibril·ladors externs automàtics (DEA) (Espai Cultural de Cal Sitges i Policia Local) que tenen com a objectiu revertir una aturada cardiorespiratòria (ACR).

Els desfibril·ladors externes automàtics (DEA) són aparells que ens permeten realitzar una descàrrega elèctrica sobre el cor d’una persona en aturada cardiorespiratòria minuts abans que arribin els professionals. La seva utilització és senzilla ja que el disseny ens assegura que la descàrrega s’efectua de manera segura i amb un sistema de veu que ens donarà les instruccions oportunes.

Tots els ciutadans del món poden salvar una vida.

 
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges