AUDIÈNCIES PÚBLIQUES

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Artés celebrarà la setmana vinent noves Audiències Públiques anuals per donar compte de la feina feta.

 

Amb aquestes, es pretén dotar d’un espai per compartir amb la població l’evolució del mandat

Donant continuïtat a les ja dues Audiències Públiques realitzades anualent, l’equip de Govern de l’Ajuntament d’Artés realitzarà, la propera setmana, les terceres Audiències d’aquesta legislatura. Aquestes Audiències són un espai obert que combinen informació, transparència i participació de la gestió municipal. Els diferents responsables polítics exposaran què s’ha fet durant aquest any i què es pretén fer el que queda de legislatura. Seguidament els i les assistents podran formular preguntes, suggeriments o propostes.

S’han proposat tres dates per a realitzar-les que seran el dilluns 25 de juny, quan s’exposaran els temes dels Serveis Centrals (Hisenda, RR.HH, Comunicació, Promoció Econòmica, Ocupació i turisme). El dimecres 27 de juny, l’àrea de Serveis a les Persones (Benestar social, Igualtat, Participació, Cultura, Esports, Joventut i Ensenyament). La darrera serà el 29 de juny, on els temes a tractar seran els de Territori i Sostenibilitat (Manteniment i serveis, Mobilitat, Medi ambient, Habitatge, Urbanisme i Seguretat ciutadana). Totes les Audiències es faran a la Sala d’Actes de Cal Sitges a les 20:30 hores.

 

  • 25 de juny SERVEIS CENTRALS: Hisenda, RR.HH, Comunicació/ Promoció Econòmica, ocupació i turisme

           http://www.tvartes.cat/videogallery/audiencia-publica-1/

  • 27 de juny SERVEIS A LES PERSONES: Benestar social, igualtat, participació, cultura, esports, joventut i ensenyament

           http://www.tvartes.cat/videogallery/audiencia-publica-276/

  • 29 de juny TERRITORI I SOSTENIBILITAT: Manteniment i serveis, mobilitat, medi ambient, habitatge, urbanisme i seguretat ciutadana

           http://www.tvartes.cat/videogallery/audiencia-publica-296/

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges