CLOENDA ESPAI SOCIOEDUCATIU CURS 2017-2018

CLOENDA ESPAI SOCIOEDUCATIU CURS 2017-2018

Aquesta setmana hem acabat un curs més de L’Espai socioeducatiu d’Artés, i per tant hem celebrat la cloenda del curs 2017-2018. Des de l’espai socioeducatiu, es realitza una tasca preventiva, fora de l’horari escolar i aquest curs hem tingut 19 infants, dividits en 2 grups d’edat.

Durant aquest curs, hem pogut fer activitats a l’aula de la Cruïlla d’Entitats i també, conjuntament amb altres entitats del municipi, com ara la Biblioteca d’Artés, l’Escola Municipal de Música d’Artés, el Casal de Joves el Kanal o el Programa Activem-nos i Respirem per a gent gran. A més, aquest curs hem donat continuïtat a l’activitat esportiva, que s’ha realitzat, setmanalment, al Gimnàs de l’Escola Dr Ferrer.

Per tancar el curs, hem fet una sortida a la piscina municipal amb els dos grups de l’espai socioeducatiu, el de grans i el de petits conjuntament. Vam passar una tarda molt divertida jugant amb l’aigua i remullant-nos a la piscina i vam fer entrega d’un collage fotogràfic del curs a tots els infants. D’aquesta manera, vam acabar el curs d’una forma lúdica  per a tots els infants, gaudint d’una tarda ben animada. Ens vam refrescar, vam prendre  el sol, vam fer un geladet i vam passar una bona estona tots junts, per acomiadar-nos amb una gran abraçada!

De cara al curs vinent, s’està treballant per donar una major continuïtat a les activitats amb l’Escola Municipal de Música d’Artés, així que el curs següent vindrà carregat de novetats!

 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges