Comunicat del Casal de Joves El Kanal Artés

L’equip de govern volem donar el màxim suport a l’equip tècnic del Kanal i és per això que publiquem el seu escrit de rebuig als fets que van passar aquest dimecres 22 de juliol, dins els actes del Juliol Jove:

Bon dia a tothom,

Haguéssim preferit no haver de fer aquest escrit, perquè realment creiem que no és cosa de tothom, sinó d’alguns que creieu que el futbol ha d’anar acompanyat de violència, odi, desperfectes i falta de respecte.

Pels qui no saben de què parlo, abans d’ahir es va viure un episodi força dantesc al pavelló d’esports d’Artés, per part d’un dels equips inscrits; equip que evidentment ha quedat desqualificat de TOT el torneig. No obstant, no van ser només els integrants de l’equip, sinó tot un seguit d’aficionats, públic present i membres d’altres equips que us vàreu passar escridassant a l’àrbitre durant tot el partit. Va ser lamentable, veure i viure amb impotència un episodi de violència gratuïta, contra l’àrbitre, l'organització i la resta d’equips. Amb això no vull dir, evidentment, que no es pugui animar a un equip, ni jutjar una decisió arbitral; ja sabeu de què estic parlant.

Quan va acabar el partit, molts dels qui us vàreu passar tot el partit escridassant i faltant al respecte vau marxar cap al bar o cap a casa, potser a fer la cervesa, a petar la xerrada o a dormir, deixant els problemes al pavelló. Però des de l’organització no ens vam quedar com si res. Vaig veure nens de 7 i 8 anys insultant a l’àrbitre, joves de 12 i 13 escopint a l’àrbitre, crits agressius i amenaces contra l’àrbitre, i contra mi mateix, i desperfectes al pavelló, entre d’altres coses. Us asseguro que l’espectacle d’ahir és difícil d’oblidar. Si voleu que us sigui sincer no em va preocupar en cap moment la meva integritat física, tot i rebre algunes amenaces, sinó la imatge i l’ètica que es va donar als qui realment sí que veníeu a gaudir sanament de l’esport. Per descomptat que l’any vinent no organitzarem des del Kanal aquest torneig: no volem promoure aquest valors.

Des de la organització volem demanar disculpes a aquelles persones a qui realment sí que us preocupa la violència gratuïta que estem vivint durant aquest primers dies del torneig, i per la imatge que es va donar ahir del poble i del futbol. Imagino que tothom té clar que el problema no n’és la organització, sinó tot allò que envolta el futbol i els pavellons esportius.

Però bé, dit això, avui continuarem amb el torneig de futbol sala, a porta oberta, per respecte als equips que sí que han vingut a jugar a futbol i als aficionats que voleu passar una estona distesa a la grada. I també crec fermament que el Juliol Jove d’Artés i el Casal de Joves El Kanal estan per damunt de tot això, i us asseguro que un torneig no farà malbé la imatge de tot un mes ple d’activitats.

Ens veiem avui al vespre que es jugarà la final!!

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges