CONCERT AMB "BOULEVARD DE LA CHANSON FRANÇAISE"

Artés dóna el tret de sortida al cicle Artés és Música amb Boulevard de la Chanson Française

La cantant Núria Cols i el pianista David Martell oferiran un concert aquest divendres 31 de gener a les 21h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música d’Artés que proposa un recorregut pels diferents noms de la Chanson Française.

El concert s’emmarca en el cicle Artés és Música, una programació cultural impulsada per l’Ajuntament d’Artés i l’Escola Municipal de Música d’Artés.

El duet format per Núria Cols, cantant, i David Martell, pianista, presentaran a Artés el concert Boulevard de la Chanson Française, amb un programa que ens proposa un recorregut pels grans noms del fenomen cultural de la Chanson Française. El concert oferirà una revisió de les cançons més emblemàtiques que van formar part d’aquest corrent amb peces d’autors com Edith Piaf, Barbara, Jacques Brel, Georges Brassens, Charles Trenet o

Georges Moustaki. Tot un homenatge a la cultura i a la música francesa des de l’època dels petits cabarets parisencs a la de tota una generació d’autors, compositors i intèrprets que van provocar una autèntica edat d’or de la cançó poètica en llengua francesa. L’arranjament de les peces que formen part del programa del concert és a càrrec del mateix David Martell.

El concert comptarà amb la col·laboració del Cor Jove i del Cor d’Adults de l’Escola Municipal de Música d’Artés en dues de les peces del concert sota la direcció d’Elisenda Duocastella.

El preu de l’entrada és de 5 i es podran adquirir al mateix dia a l’entrada de l’Auditori mitja hora abans de l’inici del concert. 

 

UN ARTÉS ÉS MÚSICA FARCIT DE PROPOSTES

L’Edició d’enguany del cicle Artés és Música comptarà amb un seguit de propostes que van des de la música vocal a la música instrumental, donant espai a diversos estils musicals i pensant en públics de diverses edats. Encetarà el cicle el Boulevard de la Chanson Française a càrrec de Núria Cols i David Martell d’aquest divendres 31 de gener.

El dissabte 14 de març a les 8 del vespre el duet Pet’n’bone (Ramon Figueras i Guillem Boltó, trompeta i trombó del grup Doctor Prats) oferiran a la Sala Dos de Gener un concert amb una primera part acompanyats del grup de metalls de l’Escola Municipal de Música d’Artés i una segona part de caràcter simfònic amb la Banda i l’Orquestra del mateix centre.

El diumenge 29 de març a les 11 del matí a l’Auditori de l’Escola de Música AIGUA, un viatge sensorial i participatiu per als més petits amb l’aigua com a tema principal a càrrec de Laura Gual, Aina Plans, Àfrica Manils i Meritxell Balada.

La programació inclou un recital de violoncel a càrrec de Pere Requena, exalumne del centre, i un recital de piano que oferirà Montserrat Sala Morral, professora de piano del centre.

El cicle el clourà el musical Newsies que s’està preparant des de l’assignatura de Teatre Musical amb col·laboració amb el grup de teatre local ‘Nei Teatre’. Aquest musical s’estrenarà amb música en directe a càrrec del professorat de l’EMM Artés els dies 30 i 31 de maig a la Sala Dos de Gener i es presentarà al Teatre Kursaal de Manresa el dilluns 22 de juny.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges