Constitució del Ple del Consell Comarcal del Bages i nomenament del nou president n’Agustí Comas, d’ERC

L’Ajuntament d’Artés tindrà un representat de cada formació política municipal en el Consell Comarcal del Bages: pel grup d’ERC-AM hi serà l’Enric Forcada, l’Ernest Clotet per la CUP-PA i el Roger Genescà per CiU.

Aquest divendres 17 de juliol, el govern del Consell Comarcal del Bages ha reeditat el pacte entre ERC, PSC i ICV i, en la constitució del ple, s’ha nomenat el republicà Agustí Comas com a president de l’entitat per a la nova legislatura. En un clima d’entesa i bones voluntats entre totes les formacions, CiU i CUP han decidit mantenir-se a l’oposició, però sense presentar candidat propi i abstenint-se en la votació. El nou president ha explicat el pacte de govern per “la coincidència entre les tres formacions en una mateixa diagnosi de la situació, el balanç de la darrera legislatura, i els valors, projectes i polítiques per fer front a les necessitats de la comarca i la seva ciutadania”. N’Agustí Comas ha afegit que “ha quedat palès que tots els partits tenim predisposició per treballar conjuntament en benefici de la comarca”.

Aquest govern comarcal estarà format pels consellers d´ERC Marc Aloy, Joan Badia, Joan Bertran, Josep Canals, Agustí Comas, Ferran Estruch, Enric Forcada, Eloi Hernández, Sandra Oliva, Queralt Puig i Estefania Torrente; pels socialistes Mercè Cardona, Francesc Martínez, Èlia Tortolero, Josefina Rodríguez i Miquel Àngel Montañá, i per Albert Marañon, d´ICV.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges