Desplegament de la fibra òptica

Aquests últims anys, les infraestructures de telecomunicacions han esdevingut un element essencial en el desenvolupament econòmic i social. Les seves prestacions i capacitats acaben definint la competitivitat d'un territori, d'un municipi, d'una ciutat, atès que condicionen l'accés de les persones, els negocis, el comerços, els centres educatius, les empreses i els sectors industrials a les infraestructures TIC de més alt nivell.

Així doncs, Artés no vol quedar al marge de la implantació de la fibra òptica, actualment la tecnologia amb més capacitat de transport de dades d'internet i telefonia. És per això que, en qüestió de dies, a Artés puguem gaudir de la connexió a internet a través de la fibra òptica ja que , a dia d’avui, ja hi ha dos operadors que l’estan desplegant i que volen arribar a tot el municipi.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges