EL COL·LECTOR GENERAL DEL TORRENT D’ARTÉS

EL COL·LECTOR GENERAL DEL TORRENT D’ARTÉS

La xarxa de clavegueram del T.M. d’Artés (Bages) disposa d’un col·lector unitari de grans dimensions que recorre el nucli urbà del municipi.

L’any 2011 es va realitzar una inspecció de tot l’interior del col·lector per tal de disposar d’una diagnosi qualitativa i tenir informació suficient per tal de, planificar i valorar els treballs previs necessaris per a definir la solució adequada i, posteriorment, redactar el projecte constructiu. Així doncs, el 2012 es va fer dur a terme la fase I de les obres de consolidació de la base del col·lector i que va arranjar el tram final.

Aquest mes d’abril s’inicia la segona fase dels treballs de consolidació de la base del col·lector del Torrent que travessa la vila d’Artés.

El projecte de les “OBRES DE CONSOLIDACIÓ DE LA BASE DEL COL·LECTOR DEL TORRENT D’ARTÉS. FASE II”, es divideix en tres fases diferenciades que tenen com a objectiu eliminar les filtracions en aquest tram del col·lector, arranjar juntes defectuoses, escomeses mal executades i, evitar possibles per esfondrament de la solera. A part de millorar problemes de les olors que estava generant actualment.

Esperem que l’execució d’aquesta obra molesti el menys possible al conjunt de veïns del municipi.

Per altra banda aquest darrer més s’ha realitzat també un estudi de l’estat de la resta de clavegueram del casc antic per valorar possibles accions de millora per realitzar properament.

Per a més informació us podeu descarregar el document adjunt.

 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges