Fet a Artés

Aquest directori és fruit de l’acció de promoció de productes Km0 escollida en el procés de pressupostos participatius municipals de l’any 2017.

Amb aquest directori volem posar en valor els productes alimentaris fets a Artés i les petites i mitjanes empreses que els produeixen o elaboren, alhora que promocionem la compra d’aquests productes als comerços locals.

Els productes fets a Artés són aquells que tenen un fort lligam amb el territori, que tenen en compte criteris de qualitat i de respecte pel medi ambient (producció integrada o producció ecològica) o que empren tècniques d’elaboració tradicionals, artesanals i/o processos naturals.

Comprar els productes fets a Artés als comerços locals presenta molts beneficis:

  • Coneixem de primera mà allò que mengem i les persones que elaboren aquells productes.
  • Establim una relació directa entre el productor i el consumidor donant un valor afegit al producte on no només es té en compte el preu.
  • Contribuïm a reforçar les petites i mitjanes empreses del municipi i a mantenir els llocs de treball, de manera que enfortim l’economia local i apoderem els productors i elaboradors.
  • Exercim un consum més sostenible i de proximitat reduint l’impacte ambiental associat al transport.

Per tots aquests beneficis, us animem a consumir els nostres productes fets a Artés!

En el fulletó adjunt trobareu les dades de contacte i descripció d’aquests productes, així com també en quins establiments d’Artés els pots comprar!

AdjuntMida
PDF icon fet-a-artes.pdf2.09 MB
0
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges