ILP sobre etiquetatge ètic

ILP sobre etiquetatge ètic 

 

L'abril del 2018 el Parlament de Catalunya va acceptar a tràmit la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) sobre etiquetatge ètic que varen presentar els i les alumnes de l'escola Vedruna Vall de Terrassa. 

La iniciativa té com objectiu impulsar una nova tecnologia en etiquetatge per tal d'oferir la màxima transparència sobre l'origen i els procesos productius dels béns de consum que adquirim de manera que, el consumidor tingui al seu abast tota la informació necessària per qualificar i triar l'article.

Així doncs,  les escoles Vedruna de Catalunya han iniciat un procés de recollida de signatures, cal un total de 50.000,  per dur a terme la proposta de Llei d'Etiquetatge i Traçabilitat dels Béns de Consum.

Si us voleu adherir a la iniciativa les Oficines d'atenció ciutadana disposen de fulls per tal que pugueu signar.

 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges