Incendi forestal d'Òdena

L'incendi que s'ha declarat aquest diumenge al migdia a Òdena (Anoia), entre els paratges de Samuntà i la serra Alta direcció est, continua actiu aquest dilluns al matí. A dos quarts de deu del vespre es van retirar els 22 mitjans aeris –5 dels quals del ministeri de Medi Ambient– per falta de visibilitat. L'objectiu dels Bombers durant la nit, segons va explicar en declaracions a TV3 el conseller d'Interior, Jordi Jané, era "encerclar el perímetre" del foc. Han aconseguit que les flames no continuïn guanyant terreny, tot i que els foc encara no es dóna per estabilitzat.

El foc ja afecta 1.000 hectàrees de vegetació, segons fonts dels Bombers. S'han hagut d' evacuar preventivament unes 400 persones que s'ha allotjat a diferents espais habilitats pels ajuntaments i unes 300 més que han anat a casa de familiars i amics . Els desallotjats són de dues urbanitzacions, Montserrat Park (al municipi del Bruc) – i Ca l'Esteve (Sant Salvador de Guardiola), una casa de colònies (Sant Salvador de Guardiola) –Can Puig–, dos restaurants –Els Cubs i Cal Frare de Maians– i un refugi d'animals APAN.

Ahir, a la tarda, onze voluntaris d'Artés es van desplaçar fins l'incendi i, aquest matí, set voluntaris més han sortit cap a la urbanització de Can Esteve, del terme municipal de Sant Salvador de Guardiola.

L'Ajuntament d'Artés agraeix la col·laboració a tots aquests voluntaris, així com a l'ADF d'Artés, en les tasques d'extinció d'aquest foc.

Artés, 27 de juliol de 2015

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges