INFORMACIÓ RESPECTE SERVEIS SOCIALS

Des de l’Ajuntament d’Artés es vol seguir atenent a totes aquelles persones grans, ja visquin soles o amb parella, i persones dependents, que no tinguin ajuda durant el període d’alarma que vivim actualment. És per això que es posa a disposició tan el telèfon com el correu de Serveis Socials per a recollir peticions que es puguin anar resolent amb la voluntat de que totes les persones de risc es mantinguin confinades a casa. Totes aquestes accions es coordinaran amb el grup de persones voluntàries sorgit des de l’Ateneu Popular la Falç, a les que aprofitem per agrair l’esforç i predisposició en aquests moments tan excepcionals. Al mateix moment, des de les àrees de Serveis Socials i d’Atenció ciutadana, es treballa per a poder contactar individualment amb les persones de més risc que tenim al municipi: persones grans, sense família, i amb més necessitats. En qualsevol cas, fem una crida a tothom qui conegui casos a que es posi en contacte amb el servei per agilitzar les possibles necessitats que sorgeixin. Recordem que és molt important que la població de risc es mantingui confinada per evitar el contagi. Seguim a disposició de la població pel que faci falta.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges