Inici dels tallers del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua

Avui dijous s’inicia un seguit de sessions dirigides a famílies que pateixen una situació de dependència. El grup de suport el dirigirà una psicòloga inscrita a la Fundació Uszheimer, fundació que treballa dins aquest àmbit i en diferents línies d’actuació. La finalitat de les sessions és la de donar eines i estratègies perquè es puguin gestionar les necessitats, els sentiments i conflictes que comporta ser un/a cuidador/a. El grup pretén convertir-se en un espai on es podrà compartir experiències entre els participants, que es troben en la mateixa situació.
El lloc de les sessions serà el CAP Doctor Garriga i el nombre de persones que participaran en aquest taller és de 16 persones. L’horari és els dijous de les 16 fins a les 17:30 i es faran deu sessions.

Israel Falcó Martínez
Regidor d’Hisenda, Recursos Humans, Contractacions i Comunicació
Ajuntament d’Artés
01/10/2015

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges