L’AEPA celebra la trobada d’estiu d’empreses del Polígon d’Artés

L’AEPA celebra la trobada d’estiu d’empreses del Polígon d’Artés

Aquest divendres 29 de juny a l’Espai Artium del Celler Cooperatiu d’Artés, l’Associació d’Empresaris del Polígon d’Artés (AEPA) ha celebrat el seu tercer esmorzar d’empreses. Com és habitual en aquesta reunió ha comptat amb la participació de representants de l’Ajuntament.

La trobada semestral serveix per intercanviar opinions i mantenir els contactes entre les empreses associades. Amb tot, també és un moment en el què s’aprofita per dialogar amb l’alcalde de l’Ajuntament, detectar incidències i plantejar nous reptes. Enguany s’ha destacat l’asfaltatge del tram del carrer Manresa que restava pendent. Igualment s’ha parlat del canvi d’enllumenat públic a llum LED, mesura que, a part d’una mesura d’estalvi energètic, suposa també un avanç tecnològic ja que permet regular la intensitat lumínica i l’horari de cada farola de manera individual. Per altra banda, un altra tema a comentar ha estat el nou pla de mobilitat de Polígon, que tot just acaba de ser dissenyat i aprovat i que es preveu implementar durant el segon semestre d’aquest any.

Finalment, la jornada ha servit per fer la presentació del vídeo reportatge que l’AEPA i l’Ajuntament han encarregat a Josep Plans, per a la promoció del Polígon d’Artés. Aquest vídeo es pot consultar al canal de Youtube de l’Ajuntament i a la web de l’AEPA, www.aepa.cat.

Enllaç del vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=Rk14VvxXitk&t=3s

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges