L’Ajuntament d’Artés impulsa la Taula de Comerç d’Artés

L’Ajuntament d’Artés impulsa la Taula de Comerç d’Artés com a espai per definir les accions de foment del comerç local

 

El passat 2 de novembre es va celebrar la segona trobada de la Taula de Comerç d’Artés. Aquest projecte de l’Àrea de Promoció Econòmica pretén generar un punt de trobada entre la Unió de Botiguers d’Artés, altres comerços no associats i l’Ajuntament. L’objectiu és aportar elements i informació per tal de debatre, analitzar i planificar actuacions de foment del comerç local de la vila.

Una de les primeres accions, ha estat un estudi sobre la situació del comerç actual d’Artés. Aquest document es pot consultar a la web de l’Ajuntament. Bàsicament ha consistit en la realització de diverses enquestes realitzades als comerços del municipi. A part, també s’han analitzat d’altres dades estadístiques i igualment s’han consultat diversos documents externs relacionats amb el comerç local. Aquest estudi ha facilitat molta informació objectiva i això ha permès elaborar una diagnosi força precisa que, a més, també ha comptat amb la participació dels propis comerços.

A partir d’aquí, les properes passes aniran encaminades a definir un pla d’acció que intenti resoldre les principals debilitats que es detecten i també potenciar aquelles oportunitats o fortaleses que s’han identificat. En aquest sentit, l’objectiu no només és el de plantejar les accions que l’Ajuntament pot dur a terme si no fer un enfocament més global en la que també es reflexioni sobre el conjunt d’accions que administració i comerç associat realitzen al llarg de l’any. És a dir, veure què estem fent, què funciona, què requereix d’alguna millora i què no fem que s’hauria de fer.

Per dur a terme el projecte es van programant diferents reunions. La propera és al dimarts 21 de novembre a les 20.30 h. La participació és oberta. Si voleu rebre informació sobre les properes trobades podeu consultar-ho als comerços de la UBA o bé a l’Ajuntament (93 830 50 01 ext. 6).

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges