L’Ajuntament d’Artés pagarà la meitat del lloguer durant un any a 4 joves

L’Ajuntament d’Artés pagarà la meitat del lloguer durant un any a 4 joves

L’Ajuntament d’Artés, a través de l’Oficina d’Habitatge, ha concedit unes ajudes al lloguer, per a facilitar l’emancipació  del jovent del municipi d’Artés.

Com que la situació de l’habitatge és una qüestió cabdal pel col·lectiu de joves, l’oficina d’habitatge local té una línia especifica de treball en aquest sentit. Així doncs, una de les accions que s’han dut a terme durant aquest gairebé un any d’existència de l’oficina, ha estat l’ajuda per pagar la meitat del lloguer durant un any a joves (menors de 36 anys) empadronades com a mínim un any a la vila. S’han presentat 11 sol·licituds per aquest ajut, dels quals han quedat descartades dues per incompliment d’algun dels requisits.

Finalment, s’han atorgat 4 subvencions de la meitat del lloguer durant un any, i una 5a subvenció de 6 mesos de la meitat del lloguer. S’han destinat per a aquesta acció 7.000€, que han sortit d’una proposta dels Pressupostos Participatius d’enguany.

 

 

Contingut relacionat: 
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges