Les reunions entre l’AEPA i l’Ajuntament comencen a donar els seus fruits en el manteniment del Polígon

El passat dijous, 7 de juliol es portava a terme la segona reunió entre l’Associació d’Empresaris del Polígon d’Artés (AEPA) i representants de l’àrea de serveis i brigada de l’Ajuntament d’Artés. És previst que aquest reunions tinguin caràcter mensual. El seu objectiu és vetllar pel manteniment del polígon i atendre a les possibles incidències que sorgeixin. No es busca tan atendre grans obres que també són necessàries, si no resoldre el dia a dia dels carrers i infraestructures del Polígon. D’aquesta manera, en aquests dos mesos de treball s’han realitzat les següents actuacions per part de la Brigada Municipal:

  • col·locació d’una paperera a la parada d’autobusos de l’entrada del Polígon
  • arranjament d’un embornal situat a l’alçada del C/ St. Antoni M. Claret amb Can Vila.
  • col·locació de les “bètiques” de senyalització que mancaven a l’entrada del Polígon.
  • millora triangle carrer Manresa, traient les vorades i aplanant la sortida.
  • desbrossament de males herbes en vàries voreres i parterres.
  • col·locació de tapes metàl·liques en alguns forats amb mancances.

Més enllà d’això, a hores d’ara s’està treballant en el pla de mobilitat del Polígon, amb l’objectiu de consensuar-ne la direccionalitat dels carrers i a partir d’aquí fer un repàs de la senyalització horitzontal (pintura) i de la senyalització vertical (senyals de trànsit). Per altra banda, a mig termini s’està plantejant l’arranjament de la continuïtat del C/ Manresa a la cruïlla amb el C/ Narcís Monturiol. L’objectiu, com es pot veure, és establir una línia de col·laboració i diàleg per anar assolint les millores que el polígon necessita.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges