Memòria popular de les dones d’Artés

Memòria popular de les dones d’Artés

 

Aquest dijous, 15 de novembre,  és realitza el segon taller associat al projecte Memòria Popular de les dones d’Artés.

En aquest segona taller busquem el testimoni de les dones que han viscut al poble a través de fotografies antigues i objectes quotidians relacionats amb la vida de les dones, com pot ser una màquina de cosir, un balança, una planxa de ferro, etc...

El projecte vol recuperar la memòria de les dones que han viscut les diferents transformacions d’Artés intentant reconstruir la història en tres períodes; inici del segle XX, meitats de segle i l’actualitat.

El taller és realitzarà aquest dijous 15 de novembre a la planta baixa del Centre Cívic de 19h a 21:00h.

Porta les teves fotografies antigues i aquells objectes de la vida quotidiana que tinguin simbolisme especial en la teva trajectòria vital com a dona i enriquim juntes la memòria d’Artés.

Si estàs interessada escriu a:  cristina.espejo@larada.coop

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges