Microcrèdits

L’Ajuntament d’Artés atorgarà microcrèdits adreçats  a empreses de nova creació i a nous projectes d’empreses existents

El passat dijous 5 d’octubre es van publicar les bases que regulen la primera convocatòria per a la concessió de Microcrèdits per afavorir la creació d’empreses i nous projectes empresarials a Artés. Es tracta d’un projecte que pretén impulsar la creació d’activitat econòmica, empresarial i cooperativa al municipi d’Artés.

Els microcrèdits podran ser d’un màxim de 3.000 a 4.000 euros en funció de la línia per la qual es sol·liciti. Les seves principals característiques són que no tindran cap tipus d’interès ni tampoc es requeriran avals per al seu atorgament. L’element clau per valorar serà el propi projecte, el pla de viabilitat que es presenti, la capacitat de generació d’ocupació, d’innovació i de desenvolupament d’activitats sostenibles i responsables socialment.

Tot i que aquesta és la primera edició del projecte, es preveu que si els resultats són satisfactoris es pugui reeditar en el proper any. Els microcrèdits formen part del conjunt de serveis que s’ofereixen des de l’OMPLE, Oficina Municipal per a la Projecció Laboral i l’Emprenedoria i, igualment, pretenen ser un impuls per a aquest projecte iniciat ja fa uns anys. L’objectiu, doncs, es fomentar l’activitat econòmica al municipi, afavorint també noves economies més socials i innovadores.

Per tal de donar informació més detallada dels microcrèdits, l’Ajuntament ha convocat una presentació per al proper dimarts, 10 d’octubre, a 2/4 de 9 a la sala d’actes de Cal Sitjes. Igualment, també s’ofereix un correu electrònic (promoeco.artes@artes.cat) per qualsevol dubte o per sol·licitar una reunió per rebre assessorament.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges