MILLORA DE LA FLUÏDESA DE RECOLLIDA D’AIGÜES

Aquest divendres 9 d’octubre, la brigada municipal ha començat a treballar en l’habilitació de nous embornals a la carretera de Sallent a l’alçada del Casal Artesenc.
El fet és que just per aquell punt hi passa el col•lector que desemboca al torrent, provinent de la plaça de l’església, i que, per tant, té molta més capacitat d’emmagatzematge d’aigües. Des dels serveis tècnics de l’Ajuntament, es creu que aquest és un punt clau ja que és la zona on s’acumulen les aigües que baixen del carrer Hospital i del carrer Sant Pere, dos carrers amb forta pendent i que feien que l’aigua acabés arribant al carrer Rocafort, provocant la seva acumulació en casos de pluges fortes.
Amb aquesta mesura doncs, es pretén que, en cas de pluja, l’aigua que acabi arribant al centre del poble sigui inferior a l’actual, i així millorar la fluïdesa de la recollida d’aigües a la nova cruïlla entre el Rocafort i el carrer Sallent.

Àrea de Territori i Sostenibilitat
Ajuntament d’Artés
eforcada@artes.cat
ovilarasau@artes.cat

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges