Obres a la piscina municipal

Durant aquesta setmana s’han iniciat les obres que afectaran a la zona enjardinada de les piscines municipals d’Artés. Aquestes obres comportaran a una renovació pràcticament total d’aquesta zona. De moment, s’han talat els arbres més vells (pins i pollancres). Els pins, alguns de morts, suposaven un greu perill i és que, amb una terra humida i una forta ventada, al ser tan alts i amb tanta copa, podien caure i ocasionar greus danys materials. A més, la seva fulla punxeguda no acompanyava a caminar descalç per la gespa, i a més, l’àcid que du, matava la mateixa gespa. Per altra banda, els pollancres, feien amb les seves arrels i els seus brots en diferents punts de la zona, que la gespa s’aixequés o que fins i tot l’arrel sobresortís i ocasionés que qualsevol persona descalça pogués fer-se ferides als peus. Finalment també es van treure els arbustos rodons, considerant que prenien espai als banyistes i que al cap i a la fi només duien a un espai més d’insectes i possible brutícia.

També s’han arrencat ja, totes les lloses de la zona de la piscina petita. Aquesta zona era una de les millores proposades per tal de fer que els més petits tinguin una piscina més segura i més còmode tan per ells com pels seus acompanyants.

Per últim, avui s’ha començat a treure també tota la gespa (ja tractada perquè no rebroti en un futur) de la zona així com un gruix de centímetres de terra. A partir d’aquí, hi haurà la instal•lació del nou reg, les noves plantacions d’arbres i la instal•lació de la nova gespa.

Mica en mica us anirem informant de l’estat d’aquestes millores, però per aquells més curiosos, us podeu apropar a la piscina per fer-hi un cop d’ull.

Àrea de Territori i Sostenibilitat

Ajuntament d'Artés

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges