Passa a l'acció i estalvia energia !

Passa a l'acció i estalvia energia !

El trimestre passat els i les alumnes de 6è de primària de les escoles de la nostra població van duu a terme el taller “Llums, càmera...i acció per a l’estalvi energètic”, subvencionat en part per la Diputació de Barcelona.

La majoria d’edificis malbaraten molta energia així que, en els propers anys caldrà rehabilitar-los per tal d’apropar-nos més a un model de societat sostenible. Així doncs, és important prendre consciència, conèixer i utilitzar millor els edificis ja que, el comportament de les persones tindrà una gran influència en la despesa energètica dels edificis.

Tenint en compte aquest desconeixement que tenim del nostre entorn, els i les alumnes de 6è de primària de les escoles Dr. Ferrer i Vedruna d’Artés, van realitzar un  taller que va consistir en conèixer el recorregut de l’energia per tal d’entendre com es pot estalviar energia en els edificis. Tanmateix, els nois i noies van tenir l’ocasió de ser els protagonistes d’un vídeo en el qual ens expliquen tot allò que han après i quines accions podem fer a les nostres llars per tal de reduir la despesa energètica.

Escolteu els i les alumnes de les nostres escoles ja que ens explicaran en què consisteix la despesa energètica i què podem fer per reduir-la.

Podeu veure els vídeos en els següents enllaços:

https://youtu.be/rGGMnemdJcI ( Escola Vedruna Artés)

https://youtu.be/B8UXPClIRfE ( Escola Dr. Ferrer)

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges