Presentació del llibre "Amb ulls d'infant"

Presentació del llibre amb ulls d'infant a Artés

 

L’any 2016 es celebrava la primera edició del concurs de microrelats de temàtica social “Amb ulls d’Infant” conjuntament entre els municipis d’Artés, Avinyó, Calders, Monistrol de Calders i Santa Maria d’Oló.

En la seva primera edició, el concurs de relats abordava la temàtica de la violència masclista i enguany girava entorn dels desnonaments sempre des de la mirada d’un infant.

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, el passat 23 d’abril  es va presentar a la nostra població, el dia abans havia tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Avinyó,  el llibre “Amb ulls d’infant”. Aquest és un recull de les obres finalistes de les dues edicions del concurs acompanyades amb il·lustracions de Blanca Rodríguez i de Quim Moya per les obres de la primera i segona edició respectivament. Durant l'acte vam poder gaudir de la lectura de petits fragments de les obres d'alguns dels premiats 

El llibre el podreu adquirir a les oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges