PREUS MÀXIMS SERVEIS FUNERARIS

Arran de la situació de crisi sanitària l’Ajuntament d’Artés ha sol.licitat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya el poder establir un preu màxim per serveis bàsics d’ enterrament dins el municipi d’Artés.

L’Ajuntament ha comunicat el Departament de Salut de la Generalitat la determinació d’ un preu màxim per serveis funeraris bàsics que es prestin en el municipi d’Artés. Els preus són de 1.600€ + Taxa Municipal per enterraments i de 2.000€ + Taxa Municipal per incineracions, (IVA inclòs).

Les famílies dels traspassat ja és poden acollir aquests preus. Aquests preus inclouen els serveis mínims d’enterrament o incineració, tenint en compte que les cerimònies i les hores de tanatori estan temporalment suspeses.

Sabem que són moments difícils per tothom i des de l’Ajuntament volem intentar facilitar el màxim les diferents situacions derivades de la crisi. Per aquest motiu creiem que aquesta rebaixa en el preu dels enterraments i incineracions farà una mica més fàcil aquests moments tant difícils per els que estan passant les famílies i amistats dels que malauradament ens han deixat a causa del COVID-19.

Cuidem-nos!

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges