PROJECTE ASSOLEIX! ARTÉS

Informació en relació al projecte ASSOLEIX:
Assoleix és un projecte de reforç escolar creat per un grup de voluntaris amb l’objectiu d'intentar donar un cop de mà a alumnes amb dificultats d’aprenentatge de famílies amb necessitats socials.El sistema d’elecció dels alumnes ha sigut gestionat des dels serveis socials de l’Ajuntament d’Artés i treballat conjuntament amb els diferents centres educatius. Sent conscients que com a grup de voluntaris no arriben a cobrir ni de bon tros les necessitats existents actualment, volen posar-hi el seu granet de sorra amb la millor voluntat del món ajudant als alumnes a fer els deures, acompanyant-los a practicar la lectura, etc, i es posen en contacte amb els mestres respectius per tal que els facin arribar feines complementàries que puguin fer servir de reforç.
El projecte, que aquest ja serà el quart curs que està en marxa, està preparant els grups d’enguany i està cercant nous voluntaris, així que si hi ha persones interessades en col•laborar amb el projecte, es poden adreçar a aquest correu electrònic: assoleix@gmail.com i seran molt ben rebudes.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges