RESTAURACIÓ I CONSERVACIÓ DEL PARC DE LES MURALLES, DEL PORTAL DE SANT MARC I DEL CONJUNT DE TINES DE LA CASA MUSEU

El nucli antic d’Artés té un interès molt remarcable, amb un gran potencial turístic i cultural on se celebra una de les festes més importants de la comarca com és la Festa de la Verema del Bages, moment en què el nostre municipi acull els cellers de la D.O. Pla de Bages i s'homenatge a la tradició vitivinícola de la zona.

Ara i amb el propòsit de conservar i restaurar diversos elements patrimonials d'aquest nucli antic,  s’ha executat l’actuació que corresponia a l’àmbit 1 del projecte de restauració i conservació de les Muralles, el Portal de Sant Marc i del conjunt de Tines de la Casa Museu, on es preveu una futura ampliació del Museu de la Història del municipi d’Artés.

Amb l’objectiu de posar en valor diferents elements patrimonials d’Artés, l’actuació, amb un cost de 23.624,49 euros, ha comptat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i ha estat realitzada per l’empresa CAT ARQUEÒLEGS, S.L.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges