Resum Ple ordinari desembre

RESUM PLE 20 DE DESEMBRE 2018

L’Ajuntament en Ple es va reunir el passat 20 de desembre al Centre Cívic per tal de celebrar la sessió ordinària i tractar els assumptes que es relacionen.

En primer lloc es fa lectura i aprovació de les actes de les sessions anteriors. Seguidament, dins l’Àrea de Territori i Sostenibilitat s’aprova l’expropiació, per mutu acord, de la finca del carrer de la Roca, núm. 17 considerada d’interès públic. S’aprova amb els vots a favor de Cup i Erc i les abstencions del grup de Ciu. Dins d’aquesta mateixa àrea s’aprova, per unanimitat, el conveni de col·laboració entre l’Agència de l’habitatge i l’Ajuntament, relatiu al programa de mediació per al lloguer social d’habitatge. Tot seguit, s’aprova per unanimitat el conveni de col·laboració entre l’Agència de l’habitatge i l’Ajuntament d’Artés relatiu a l’Oficina Local d’Habitatge.

Dins de l’Àrea de Serveis centrals el Ple de la Corporació ratifica, per unanimitat, el decret d’interposició dels recurs contenciós-administratiu relatiu a les subvencions de l’Escola Bressol. A continuació, es dona lectura del Dictamen en relació les obligacions reconegudes i drets reconeguts d’exercicis anteriors. Es sotmet a votació amb els vots afirmatius de Cup i Erc i les abstencions de Ciu.

Encara dins la mateixa àrea, es dona compte de la sentència relativa a l’acord plenari “ Moció sobre campanya boicot Israel”. Aquesta fa referència a la moció presentada a l’Ajuntament Ple relativa al boicot a Israel, amb la voluntat de reclamar justícia per la manera d’actuar del govern d’Israel. Hi va haver diversos recursos als Ajuntaments que l’havien aprovat i, en aquest cas, la sentència dels Jutjat ha sigut contra l’Ajuntament d’Artés. Seguidament, té lloc l’aprovació inicial del Reglament municipal de protocol, honors i distincions de l’Ajuntament d’Artés per unanimitat.

En el punt d’Àrea de serveis a les persones s’aprova per unanimitat la proposta d’aprovació del conveni de serveis socials amb el Consell Comarcal del Bages.

Tanmateix, es presenten les següent mocions: aprovació moció sobre greuges històrics del Bages en les seves connexions ferroviàries i la moció per denunciar el bloqueig jurídic del tribunal constitucional i de suport a la iniciativa realitzada pels presos polítics que havien iniciat vaga de fam.

Podeu tornar a veure el Ple a http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-desembre-18/

Contingut relacionat: 
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges