Resum Ple ordinari maig

Resum ple ordinari maig 2018

L’Ajuntament en Ple es va reunir a la Casa Consistorial el 14 de maig de 2018 per tal de celebrar sessió ordinària i tractar els punts que seguidament s’exposen.

El primer punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació de les actes de les sessions anteriors.

Posteriorment, dins l’Àrea de Serveis Centrals es van aprovar per unanimitat les bases dels microcrèdits i la convocatòria per aquest 2018. Enguany, es duplica la quantia referent a la línia A ( emprenedoria) amb un màxim de 5.000€ i la línia B (projectes ja existents) amb un màxim de 10.000€. Tanmateix, el retorn passa a ser de 5 anys respecte els 4 anys de l’anterior convocatòria.

Seguidament, s’aprova per unanimitat la interposició de reclamació contra atorgament subvencions Escola Bressol. Dins del mateix punt 2 de Serveis Centrals es ratifica el Decret d’aprovació del conveni menjador del Consell Comarcal i es dona compte de l’informe del 1r trimestre 2018 d’estabilitat pressupostària. En darrer lloc, s’aprova per unanimitat la convocatòria d’ajuts  dels expositors de la Fira.

Dins del punt 3, el qual fa referència a l’Àrea de Serveis a les Persones, s’aprova per unanimitat la convocatòria de subvencions de l’Escola de Música així com, l’aprovació de les convocatòries de beques escolars, material, llibres, sortides i colònies i la de beques d’activitats extraescolars.

 

http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-maig-18/

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges