Resum Ple ordinari març 2019

RESUM PLE 21 DE MARÇ DE 2019

L’Ajuntament en Ple es va reunir el passat 21 de març al Centre Cívic per tal de celebrar la sessió ordinària i tractar els assumptes que es relacionen.

El primer punt de l’ordre del dia fou la lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior i seguidament, dins l’Àrea de Serveis Centrals, es dona lectura i s’aprova amb els vots a favor de CUP i ERC l’expedient extrajudicial de Crèdits per a despeses adquirides durant l’exercici 2018. A continuació  es dona compte del Decret Pressupostari a mig termini pels exercicis 2020-2022 i, el darrer punt de l’Àrea fou donar compte als ajuts sol·licitats del catàleg de Serveis 2019 de “Xarxa de governs locals 2016-2019”.

El 2n punt de l’Àrea de Serveis a les persones, el Ple de la Corporació aprova per unanimitat la convocatòria per a la concessió de beques escolars municipals a alumnes amb necessitats socioeconòmiques pel curs 2019/2020 així com, la convocatòria per a la concessió de subvencions en matèria de beques per activitats extraescolars, de lleure i casals municipals.

Seguidament, s’aprova per unanimitat les bases i convocatòria pel 2019 per a la concessió de “Microcrèdits” per afavorir la creació d’empreses i nous projectes empresarials. I, a continuació s’aproven les bases i convocatòria 2019 per a la concessió d’ajudes al lloguer per a joves del municipi. Per unanimitat, s’aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a les entitats i associacions sense finalitat de lucre, per a l’exercici 2019. En darrer lloc, s’aprova la creació de la Comissió per a l’estudi i redacció del codi ètic de l’Ajuntament d’Artés.

Dins el punt de mocions, la Sra. M. Àngels Goenaga, presidenta de l’U.B.A, dona lectura la Moció presentada pel Grup Municipal de Convergència u Unió d’Artés. En aquesta, la Unió de Botiguers d’Artés, proposa al Ple de l’Ajuntament la Moció per a la restitució de la Zona Blava d’Artés. Es desestima la moció amb els vots a afirmatius de CiU i en contra de CUP i ERC.

Podeu tornar a veure el Ple a la web de tvArtés:

http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-marc-21/

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges