Segon taller de l'avanç del POUM

Taller POUM societat i economia

El proper dilluns, 10 de desembre (19:30h), a l'escola Dr.Ferrer, es durà a terme el segon taller de l'avanç del POUM. Aquesta sessió posarà al centre del debat l’accés a l’habitatge, fent un recorregut pels processos migratoris, la demografia, i els potencials d’habitatge contemplats al planejament vigent. Amb aquest taller es pretén obtenir una radiografia precisa de les necessitats de nou sòl, tant per a ús industrial i terciari com pel sòl destinat a habitatge.

Per ampliar la informació i descarregar els documents relacionats, accediu a l'apartat del POUM de la web de participació ciutadana de l'Ajuntament d'Artés.

Us hi esperem!

Contingut relacionat: 
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges