SEGUIMENT EPIDÈMIA 23/10/2020

Una setmana després de les noves restriccions adoptades pel Govern de la Generalitat el passat 15 d’octubre, el municipi d’Artés ha registrat fins a 34 nous casos positius de Covid-19 que han fet augmentar la taxa de rebrot de 1253,57 punts (dada del divendres 23 d’octubre) i de 2301,56 punts (dada de dissabte 24 d'octubre). Hem de tenir en compte, que la setmana anterior, Artés no havia registrat cap cas positiu i per tan, aquests nous casos positius han fet que la taxa augmentés de forma molt ràpida.

Des de l’Ajuntament d’Artés, fem una crida de nou a respectar totes aquelles mesures dictades pel Govern per així frenar la corba de contagis d’aquests últims dies.

Durant aquests primers mesos de curs, les escoles del municipi així com també l’institut, s’han vist obligades en algun moment a confinar algun dels seus grups. No obstant, volem des d’aquí remarcar la gran tasca de la comunitat educativa en aquest curs tan especial. Creiem que s’està duent a terme una gran feina amb uns esforços extres per la situació actual.

Volem remarcar també la feina duta a terme pel Centre d’Atenció Primària en la detecció de casos i la gestió d’aquests. S’han multiplicat les proves PCR dutes a terme i amb això es garanteix un millor control de possibles contagis.

No obstant, la tasca imprescindible que els diferents professionals de diferents sectors estan duent a terme, no és suficient sense l’esforç de tota la població. És per això que reiterem que cal un compliment de les noves i canviants normatives relatives amb la contenció de la pandèmia, normatives conegudes per a tothom: ús de mascareta, distanciament social, manteniment de grups estables de màxim 6 persones i rentat de mans constants.

Per últim, recordem que diàriament es poden consultar les dades per comarces, àrees bàsiques i municipis a través d’aquest ENLLAÇ DEL DEPARTAMENT DE SALUT.

Podeu també consultar les dades per municipi al següent ENLLAÇ DE LA CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS.

Adjuntem també a la notícia, diferents infografies de les últimes setmanes.

Estem del tot convençuts que amb el treball i consciència col·lectiva, revertirem de nou les dades el més aviat possible.

CUIDEM-NOS

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges