SERVEIS MÍNIMS AJUNTAMENT D’ARTÉS

Degut a l’Estat d’Alarma decretat per l'Estat, des de l'Ajuntament d'Artés donem a conèixer els serveis mínims acordats fins a nou avís:
  • OAC (Oficina Atenció Ciutadana): atenció telefònica de 09:00h a 13:00h de dilluns a divendres trucant 93 830 50 01. Per tots aquells tràmits possibles i no urgents, recomanem fer ús de la seu electrònica: https://artes.eadministracio.cat/info.0
  • Serveis Socials: atenció telefònica per a urgències de 09:00 a 13:00h de dilluns a divendres trucant al 93 830 50 01 - ext 2.
  • Porta a Porta: atenció telefònica per a incidències de 09:00 a 13:00h de dilluns a divendres trucant al 93 830 50 01 - ext 0.
  • Policia Local: servei les 24h del dia de dilluns a diumenge per a urgències a través del número de telèfon 670 70 66 70. 
Disculpeu les molèsties i moltes gràcies per la comprensió. Esperem que la situació s'allargui el mínim de dies possible. Mentrestant demanem responsabilitat a totes les persones del municipi.
  • Cal tenir clar que totes les mesures preses son de PREVENCIÓ i CONTROL, és per això que cal mantenir tranquil·litat i serenor i seguir les indicacions del departament de Salut en qualsevol cas

  • És també necessari CONTRARESTAR LES INFORMACIONS rebudes amb mitjans i canals oficials abans de propagar-les.

  • Finalment, volem posar de manifest de nou la generositat, implicació i intel·ligència col·lectiva de tots els professionals sanitaris i apel·lar a la responsabilitat i a la solidaritat de la ciutadania.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges