Sessió informativa del projecte Col·lectiu Solar a Artés

El marc territorial del Moianès – Bages és l'espai escollit per impulsar el projecte de sobirania energètica "Col·lectiu Solar". Un projecte per instal·lar panells solars a 500 habitatges llars i empreses del territori.

La iniciativa, un moviment social, creat per promoure l'alliberació de l'energia i fer realitat la sobirania energètica amb l'objectiu d'abaratir el cost i que consisteix a aglutinar un nombre de particulars per comprar les seves instal·lacions solars en una única comanda, amb el que s'aconsegueix un estalvi de fins el 40% del cost de la instal·lació, amb una amortització de la inversió prevista en 4-6 anys.

En aquest sentit l'Ajuntament d’Artés ha aprovat un manifest de suport al Col·lectiu Solar del Moianès – Bages, i conjuntament amb la resta de municipis del territori veiem en aquest projecte una bona oportunitat per avançar cap a la sobirania energètica..

El proper 16 de gener a les 19:30 hores a la Sala d’Actes de Cal Sitges es farà una xerrada informativa del projecte Col·lectiu Solar organitzada conjuntament amb els ajuntaments d’Avinyó, Santa Maria d’Oló i Calders.

Per a més informació us podeu adreçar al web www.collectiu-solar.cat

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges