Sessió informativa MICORCRÈDITS

Sessió informativa sobre la 2a Convocatòria Microcrèdits

 

Enguany tindrà lloc la 2a Convocatòria per a la concessió de Microcrèdits per afavorir la creació d’empreses i nous projectes empresarials a Artés. 

El projecte dels Microcrèdits va néixer l'any passat amb la finalitat d'impulsar la creació d'activitats econòmiques, empresarials i cooperativa al nostre municipi.

Els microcrèdits formen part del conjunt de serveis que s’ofereixen des de l’OMPLE, Oficina Municipal per a la Projecció Laboral i l’Emprenedoria i, igualment, pretenen ser un impuls per a aquest projecte iniciat ja fa uns anys. L’objectiu, doncs, es fomentar l’activitat econòmica al municipi, afavorint també noves economies més socials i innovadores.

  • Microcrèdits sense tipus d’interès
  • Microcrèdits sense necessitat de presentar cap aval.
  • Fins a 10.000 euros en préstec a retornar en un màxim de 5 anys i amb possibilitat d’un període de 4 mesos de carència.

Termini de sol·licitud: dimecres 1 d’agost de 2018.

Si teniu un projecte o bé sou una empresa interessada, el proper dijous presentarem les bases i us assessorarem per a la sol·licitud.

Per tal de donar informació més detallada dels microcrèdits, l’Ajuntament ha convocat una sessió informativa per al proper dijous, 12 de juliol, a les 15h a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Artés.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges